Ukkosen puoti

Quentin Ukkosen sekatavarapuodin erikoisuuksia on jo vuosikymmeniä saavuttu katsomaan niin läheltä kuin kaukaa. Paikallisnähtävyys on monille tuttu ja pidetty, samoin kuin sen erikoinen omistajakin. Nyt hra. Ukkonen, joka normaalisti on paikalla puodissaan aina, on kuitenkin ollut kateissa viikkoja. Huoli on vallannut kanta-asiakkaat. Eihän vain Ukkoselle ole sattunut mitään?

elementit

Jännitys, katoaminen, mysteeri

Kenelle?

Perheille, kaveriporukoille, seikkailijoille

Tiimin koko

2-5 hlö

VAikeusaste

3/5

Kotkassa jo vuosikymmeniä vaikuttaneen Quentin Ukkosen sekatavarapuoti ja kierrätysmyymälä on laajalti tunnettu erikoisnähtävyys. Eksentrisen herra Ukkosen puoti on yhtä erikoinen kuin omistajansakin; koskaan ei tiedä, mitä sieltä tällä kertaa löytää. Ainut vielä myymälän valikoimaakin kummallisempi ja hämmentävämpi asia ovat kauppiaan sanankäänteet ja erikoinen itseilmaisu hänen viihdyttäessään asiakkaitaan. Huolimatta hypermarkettien ja kansainvälisten ketjujen painostuksesta on tämä puoti jatkanut toimintaansa vakaasti.

Nyt kuitenkin jo usean viikon ajan on kaupan pitäjä ollut teillä tietymättömillä ja puoti suljettuna. Huoli on hiipinyt kaupunkilaisten mieliin. Eihän vain Ukkoselle ole sattunut mitään? Kukaan ei tunnu tietävän missä Ukkonen asuu, joten hänen puotinsa on ainut paikka, josta voisi löytää johtolankoja. Keräätte rohkeutenne ja päätätte lähteä tutkimaan asiaa tarkemmin.