Ohjeita pelaajille

Tältä sivulta löydät pakohuoneisiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Pakohuonepeli tai englanniksi escape room… Tarkoittaa samaa asiaa. Pakohuonepelissä 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen kaikki mysteerit ja arvoitukset. Tarinan kulku avautuu vähitellen, kun pelaajat ratkaisevat huoneen arvoituksia ja tehtäviä. Koko tehtäväketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy. Peliohjaaja seuraa peliä ja antaa tarvittaessa vihjeitä haasteiden ratkaisemiseen.

Pakohuoneet ovat turvallisia ja pääset aina ulos huoneestasi halutessasi. Vaikka pelinvetäjäsi olisi estynyt, pääset silti ulos huoneesta tarpeen tullen. Jokainen toimipisteemme on myös tarkastettu ja turvallisuusmääräysten mukainen.

ENNEN PELIÄ

Kannattaa saapua n. 15 min ennen sovittua aikaa jotta kerkeämme antamaan riittävän ohjeistuksen. tiimillänne on aikaa 60 minuuttia, mutta aikaa kannattaa varata koko vierailuun 1,5 tuntia. Haluttaessa voimme ottaa lopuksi ryhmäkuvan ja vastaamme mielellämme kysymyksiin sekä kuulemme palautteet.

Yleinen ikäraja peleihimme on 16 vuotta, vanhempien kanssa pelatessa suosittelemme peliä 12 vuotta täyttäneille.

Tiimikoko on -peleissä aina 2-5 henkeä koska silloin pystymme takaamaan parhaimman pelikokemuksen pelaajille. Optimaalisin ryhmäkoko peleissä on 3-4 henkilöä, jolloin pelissä on riittävä määrä tekemistä kaikille.

Maksu suoritetaan pelin jälkeen paikan päällä pankki- tai luottokortilla. Huomioithan, että emme hyväksy käteistä maksuvälineenä. Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla 6 euron laskutuslisällä. Hyväksymme maksuksi myös ostetut lahjakortit, Smartumin kulttuuri-, Edenredin virike- ja Tyky+ -setelit, ePassin Kulttuuripassin, sekä Eazybreakin mobiilipalvelun.

Varauksen voi perua 48 tuntia ennen peliä sähköpostitse tai puhelimitse. Tämän jälkeen perutuista peleistä veloitamme 50 euroa varattua huonetta kohden. Perumattomista peleistä veloitamme täyden hinnan.