Pikkujoulut Escape Room Kotkassa

Innostutko arvoitusten ratkaisemisesta sekä vikkeliä aivoja vaativista pulmista ja haasteista? 

Firman pikkujouluissakin voi silloin tällöin tehdä jotakin älynystyröitä koettelevaa! Tule kokeilemaan Escape Room Kotkan pakohuonepeliä porukalla ja testaa, pääsettekö ulos huoneesta ennen ajan loppumista!

 

Pakohuonepelissä ratkotaan porukan kesken arvoitus tarinaa samalla seuraten. Tarkoituksena on lopulta nimen mukaisesti vapautua huoneesta, kun kaikki tehtävät ja arvoitukset on selvitetty. Pelit kestävät noin tunnin ja yhtä peliä pelataan 2–5 hengen tiimeissä. Valittavananne on kaksi erilaista peliä: jännittävä katoamismysteeri, jossa selvitetään kadonneen kotkalaisen kauppiaan kohtalo, sekä nokkeluutta ja päättelykykyä testaava poliisin erikoisryhmän tehtävä, jossa taistellaan aikaa ja tuntematonta uhkaa vastaan. Pakohuonepeli on loistava tapa kehittää ryhmädynamiikkaa, yhteishenkeä ja pitää hauskaa tutulla tai tuntemattomammalla porukalla.

Kotkan monipuolisin valikoima pikkujoulujen aktiviteetteja

Jännittävän pakohuonepelin lisäksi samoista tiloista löytyy runsaasti myös muita aktiviteettimahdollisuuksia toiveidenne mukaan räätälöitäväksi: urheilullinen ohjelmanumero esimerkiksi pienryhmä­valmennuksen tai liikuntatunnin muodossa,  hauskaa yhdessäoloa markkinoiden parhaan golfsimulaattorin parissa sekä rentoutumista laadukkaissa, saunalla ja ulkoporealtaalla varustetuissa edustustiloissamme.  Pikkujoulupakettinne voi sisältää vaikkapa kaikki näistä vaihtoehdoista, tai pelkän pakohuonepelin.

Pikkujoulut yrityksille voivat siis sisältää lähes mitä tahansa tiloistamme löytyviä palveluita. Järjestämme myös tarpeidenne mukaan pikkujouluruokailua aina päiväkahveista monipuolisiin illalliskokonaisuuksiin – työpaikan pikkujoulut jokaiseen makuun ja koko päiväksi onnistuvat siis varmasti.

Pikkujouluohjelmaan voi muun muassa sisältyä:

  • jännittävä pakohuonepeli
  • laadukkaat kokoustilat 5–30 henkilölle (sis. oleskelu-, sauna- ja pukeutumistilat, täysin varustellun keittiön, ulkoporealtaan ja yksityisen terassin)
  • pikkujouluruokailu
  • hauska golfsimulaattori
  • kuntotestaukset ja kehonkoostumusmittaukset
  • pienryhmävalmennukset ja yritystunnit
  • hyvinvointi-, liikunta- ja ravintoluennot

 

Kaikkien palveluiden yhdistely täysin toiveidenne mukaan onnistuu aina, ja voimme järjestää yrityksen pikkujouluja jopa 50 hengelle.

Sijaitsemme Kotkan Korelassa Huumantiellä, eli paikalle voi saapua helposti sujuvien julkisten liikenneyhteyksien avulla tai omalla autolla. Meiltä löytyy paljon ilmaisia parkkipaikkoja samoissa tiloissa sijaitsevan Hyvinvointikeskus Huuman edestä. Kaikki palvelumme ovat kätevästi käden ulottuvilla samassa rakennuksessa, ja henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissänne pikkujoulujen järjestämiseen liittyen. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä yrityksellenne sopiva tarjous!